Tillsammans kan vi bota cancer

Välgörenhetsgala / charity event / insamling… kärt barn har många namn. Lördagen den 14 maj bjuder vi in till en fullspäckad kväll på restaurang Incontro i Göteborg. Syftet är att samla in pengar till forskningen inom äggstockscancer. Kvällen kommer att bjuda på en auktion ledd av Antikrundans Knut Knutsson, modevisning och underhållning.

Vid auktionen kommer donationer från företag att bjudas ut och utbudet innehåller allt från antikviteter, konst, design, mode till presentkort på upplevelser. Vi vill att både privatpersoner och företag känner sig delaktiga och välkomna att ge donationer såväl före som under kvällen.

I dagsläget samarbetar vi med flera företag, bland dessa är Aktiv Finans, AntikWest, Art Now Gallery, Bo Knutsson Antik & Konsthandel, Berzelii Choklad & Dessert, Brämhults Juice, Gina Tricot, Gothia Towers, Nobo Design, Restaurang Fond, Stena Bulk, Studio Soft Hudvård, Svenska Mässan, Swedbank och Uppsala Auktionskammare. Pengarna kommer oavkortat att doneras till en forskningsgrupp vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Gruppen är idag bland de ledande på att bedriva forskning inom äggstockscancer i Sverige.

Idag är det inte längre frågan OM man kommer att få cancer, utan idag är frågan NÄR man själv eller någon annan i ens närhet kommer att drabbas. Beräkningar visar på att år 2025 kommer varannan svensk att någon gång under sin livstid drabbas av cancer. Förutsatt att ökningstakten av nya cancerfall förblir lika stor som den varit under de senaste 30 åren, vilket allt i dagsläget pekar på.

Företag och privatpersoner visar ett stort intresse för vårt event och vi har redan fått donationer till auktionen samt bidrag att skänka till forskningsgruppen.

Vill ni vara med och stötta oss hör av er till wecancurecancer@gmail.com eller skänk ditt bidrag redan nu till bankgiro 741-6993.