Ideell forening We can cure cancer

Ideell förening We can cure cancer startades under våren 2011 i syfte att samla in pengar till forskningen inom äggstockscancer.

Det var i september 2005 som vår älskade vän Jennie fick diagnosen äggstockscancer. Modertumören satt på ena äggstocken och den aggressiva cancern hade dessutom spridit sig till tjocktarmen och andra delar av buken. Beskedet kom som en chock då Jennie, vid tillfället kände sig helt frisk. Åren sedan beskedet kom har inneburit ett flertal stora operationer och regelbunden cellgiftsbehandling. Vi i familjen tillsammans med nära och kära har givetvis försökt stötta och hjälpa Jennie på alla sätt vi bara kunnat, men det känns aldrig tillräckligt! Därav växte idéen till eventet I CAN, YOU CAN, WE CAN CURE CANCER.

Från början skulle eventet äga rum på ett galleri i Vasastan här i Göteborg och inbjudan skulle skickas ut till alla vi kände. Men allt eftersom vi berättade om eventet och sökte kontakt med företag angående sponsring förstod vi att intresset var stort. Vi möttes av oerhört positiva reaktioner och ALLA ville vara med och hjälpa till. Vi insåg att galleriet var alldeles för litet och sökte då kontakt med restaurang Incontro och på den vägen är det!

Vi är så glada för all den hjälp vi har fått. Känns helt otroligt att så många privatpersoner och företag visat ett så stort engagemang! Utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra.

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM ÄR MED OCH STÖTTAR OSS! Vill du också vara med och göra skillnad kontakta oss på wecancurecancer@gmail.com eller skänk din gåva till bankgiro 741-6993.


Malin, Jennie, Cecilia och Anna